Zwangerschapsfotografie

Bolle Buik - Zwangerschapsshoot

Wat een (hopelijk) wondermooie periode in je leven, er groeit een klein mensje in jouw buik! Het blijft toch elke keer weer een wonder om te zien hoe dit gaat en zich - als vanzelf - ontwikkelt!

Je lichaam verandert enorm in je zwangerschap en je glimt van trots. Een zwangere krijgt vanzelf een ontzettend mooie uitstraling en straalt letterlijk. Wat zou het dan mooi zijn om dit op de gevoelige plaat vast te leggen om je dit voor altijd te herinneren!

Dit kan bij Fotostudio Szilvia middels een Bolle Buik shoot, oftwel een zwangerschapsfotoshoot.

Je zwangere buik staat centraal tijdens deze shoot, er worden foto's gemaakt in verschillende poses met eventueel verschillende kledingsetjes die je zelf meeneemt. Uiteraard zijn foto's met de buik bloot of in ondergoed ook mogelijk. Fotostudio Szilvia beschikt verder over diverse mooie zwangerschapsjurken en accessoires. Samen met je partner of andere kindjes op de foto is uiteraard ook geen probleem! Hiervoor bedenken we ook leuke en creatieve poses tijdens de shoot!

Je kunt de shoot het beste doen tussen 32 en 36 weken (ben je zwanger van een meerling dan kan het ook eerder, tussen de 25-30 weken ). Neem hiervoor tijdig contact op!

Een zwangerschapsshoot is ook mogelijk op locatie in een schitterende park vlakbij de studio, vaak volop met bloemen.

Enkele tips voor een mooie zwangerschapsshoot:

  • Oriënteer je alvast op het soort fotos dat je graag van je zelf zou willen hebben. Kijk hiervoor van tevoren rond op mijn site, pinterest of google eens rond. Kom je voorbeelden tegen van fotos die je prachtig vind, app ze naar mij.
  • Draag voorafgaande aan de shoot geen strak zittende kleding, zoals strakke sokken, bh, strakke broek of jeans. Strak zittende kleding in sieraden kunnen strepen achterlaten die niet zo mooi zijn op de foto.
  • Het is niet prettig als je je aandacht moet verdelen tussen de shoot en kleine kinderen die aandacht vragen. Zorg dat er iemand is die op de kinderen kan letten thuis tijdens de shoot. Je kunt je dan rustig op de shoot concentreren.
  • Denk alvast na over de kleding die je aan wilt op de foto. In de studio heb ik prachtige jurken die speciaal gemaakt zijn voor de shoots. Transparante stoffen, sjaals, kanten tops slips zomerjurken kunnen een mooi effect geven.


SPIEGELFOTO (KOSTEN 120 EURO)

  • De eerste foto wordt gemaakt tijdens de zwangerschap tussen 32 en 36 weken
  • De 2e foto wordt gemaakt nadat de baby is geboren. Dat kan op een moment dat jullie er aan toe zijn.
  • Deze foto is mogelijk met een zwarte of witte achtergrond
  • Incl. 1 digitale foto in hoge resolutie
  • Boek je een Spiegelfoto icm pakket bolle buik en newborn goud, dan kost de foto slechts 35 euro extra

Optie:

  • Door de foto af te laten drukken op plexiglas, komt de spiegelfoto prachtig tot zijn recht. Een prachtige herinnering aan een unieke periode in je leven.
Spiegelfoto prachtig zwanger

Hier zie je voorbeelden met witte achtergrond. Klik op de foto voor meer voorbeelden. Je ziet ook diverse art style bewerkingen tussen. Meer daarvan in een aparte album.

Hier zie je voorbeelden met zwarte achtergrond. Klik op de foto voor meer voorbeelden.

Hier zie je voorbeelden met Lifestyle achtergrond in de studio. Klik op de foto voor meer voorbeelden.

Hier zie je voorbeelden van Art style bewerkingen. Deze bewerkingen kan je gratis krijgen indien ik foto's van jullie mag publiceren. Anders zijn deze bewerkingen te koop. 15 euro 5 art style bewerkingen. Klik op de foto voor meer voorbeelden.

Hier kan je keuze maken van de aanwezige jurken in de studio. Klik op de foto voor meer voorbeelden.

Hier zie je voorbeelden van andere bedrukte achtergronden. Deze kan evt. gecombineerd worden met de fotoshoot goud. Klik op de foto voor meer voorbeelden.

Hier zie je voorbeelden van fotoshoots op een buiten locatie, dus in het park. Dit is ook mogelijk. Klik op de foto voor meer voorbeelden.

DEZE ACHTERGRONDEN ZIJN GESCHIKT VOOR BOLLE BUIK SHOOT

Liever een fotoshoot in pinup style? Of combineren? Hier zie je voorbeelden van Pinup styl. Klik op de foto voor meer voorbeelden.