Groepsfotografie

Groepsfotografie

Een prachtige professionele familiefoto van je gezin of je familie blijft altijd heel waardevol. Opa en oma maak je het meest blij met een schitterende familiefoto voor een verjaardag/huwelijksfeest waar iedereen opstaat: kinderen, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen. Zo’n foto die blijvend is en waar je van geniet dicht bij je hebben, dat kan! Fotostudio Szilvia kan zo’n momentopname voor jullie vastleggen in de studio of op locatie.

Groepsfotografie is één van de vele mogelijkheden bij Fotostudio Szilvia. De ruime studio biedt diverse mogelijkheden en diverse opstellingen, afhankelijk van de wensen van 5 tot ong. 13 personen. Natuurlijk is een groepsportret op locatie ook mogelijk! En wat is nou een leuker geschenk voor moederdag, vaderdag, voor opa en oma, een verjaardag of huwelijksjubileum als een familiefoto. Dit is pas echt een persoonlijk kado!

Vooraf aan de groepsfotografie bespreek ik graag jullie wensen en geef tips over de kleding. Het is heel belangrijk dat de foto de uitstraling krijgt die bij de groep past.

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN!

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN!

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN!

GENERATIE FOTOSHOOT

Altijd al een bijzondere gezinsfoto willen hebben? Kies dan voor een foto met alle gezichten op een rij. Zo is goed te zien wie nou eigenlijk op wie lijkt. Een mooi compleet plaatje. Dit kan verschillende generaties betreffen, maar ook als gezin, of broers en zussen.

Deze shoot is apart te boeken, maar kan icm een andere fotoshoot. Voor prijs generatiefoto kijk hieronder.

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN.