Fotoshoot Feestje / Vriendinnenshoot

Op zoek naar een origineel kinderfeestje voor je dochter of zoon? Dat kan bij Fotostudio Szilvia. Vriendinnenshoots zijn ook mogelijk.

Minimum aantal deelname zijn 6 personen.
De fotoshoot feestjes zijn leuk voor kinderen vanaf 6 tot 12 jaar. Vanaf 13 jaar is er de vriendinnenshoot.

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 uur.

De shoot bestaat uit 3 delen:

  • 1e deel: de kinderen gaan met hun kleding die ze aanhebben, gezamenlijk op de shoot en daarna ook individueel. (samen met een vriendin mag uiteraard ook)
  • 2e deel: de kinderen worden opgemaakt door de ouders/begeleiding en zullen er wat glamour foto's geschoten van ze, zowel als groep als individueel. (samen met een vriendin mag uiteraard ook)
  • 3e deel: de kinderen kunnen dan alles aantrekken, zo gek doen als ze willen, met carneval materiaal, gekke hoeden, pruiken, brillen, wat je maar kan bedenken. Deze worden ook vastgelegd als groep en individueel. (samen met een vriendin mag uiteraard ook)

    In mijn studio is er een ruime keuze van verschillende achtergronden en ook mogelijk om tijdens de shoot om te kleden. Laat de kinderen hun favoriete kledingsetjes meenemen. Een mooie glitterjurk, trouwjurk, cowboypak voor jongens, hoeden, pruiken, accessoires, alles is welkom. In de studio is ook e.e.a. aanwezig. Neem ook make-up mee zodat kinderen, indien gewenst, zich kunnen opmaken. Uiteraard zullen er verschillende poses gefotografeerd worden.

    Na de shoot gaan we de leukste foto's vanaf een scherm uitzoeken en binnen 2 weken ontvang je de bewerkte foto's via wetransfer

Kosten fotoshoot: € 40,00 per kind incl. 3 groepsfotos en 3 individuele fotos per kind

  • Extra foto's € 10,00 per bestand   

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN