Huisdierenfotografie

Dierenfotografie: zó leuk om te doen!

Of je nu schattige katten/poezen, kitten, lieve konijntje, paard of trouwe viervoeters hebt, jij wilt graag een mooie herinnering. Met speeltje of juist zoals ze zijn of samen met hun baasjes. Dat kan bij fotostudio Szilvia.

Dieren ontroeren ons, we houden veel van ze. We houden graag de herinnering sterk aan hen waar we van houden.

Goede foto’s helpen daarbij: één moment wordt voor altijd vastgelegd en zullen we daardoor altijd in onze herinnering blijvend met ons mee kunnen dragen.


Dierenfotografie is mijn passie. Je kan bij mij terecht voor diverse dierenreportages zoals:

  • ·        Dierfotografie in de studio
  • ·        Puppyfotoshoot in de studio
  • ·        Kind & dier
  • ·        Baasje/vrouwtje met dier
  • ·        Dierfotografie bij je thuis in de vertrouwende omgeving
  • ·        Dierfotografie buiten op locatie: ergens in de natuur, park, bos etc.
  • ·        Dierfotografie bij dierenartsen, hondentrimsalons, dierenzaken en tuincentra
  • ·        Nestfotografie bij de fokker en/of terugkomdag voor jonge honden bij de fokker
  • ·        De senior: Herinneringsfoto’s bij naderend afscheid

Het ene dier doet het beter in de rustige prikkelarme omgeving van de studio, het andere dier is beter op z’n plek in een omgeving op locatie.

Elke vorm van fotografie heeft zijn eigen charme, het is ook maar net waar je van houdt: kijk hiervoor rustig rond tussen de verschillende mogelijkheden en de daarbij getoonde voorbeelden. Raadpleeg zeker mijn portfolio dierenfotografie met talloze voorbeelden.


Een puppy fotoshoot

Je hebt eindelijk je pup in je armen. Zo schattig, zo klein, heerlijk onnozel. Je kan uren naar hem/haar kijken. Maar oh zo snel worden ze groot! Voordat je er erg in hebt, zijn ze 5-6 maanden en ze zijn haast geen puppy meer. Laat het moment mooi vastleggen. Ik heb heel veel mooie, leuke accessoires, waarmee ik de pup graag op de foto zet. Uiteraard worden de accessoires voor de shoot besproken. Wat jullie mooi vinden. Sommige houden van stoere foto’s, een spijkerbroek met een bal, andere vinden een kist met rozen super, of puur zonder iets. Alles kan. Bekijk de uitgebreide portfolio dierenfotografie voor mooie puppyfoto’s.

Dierenklinieken, trimsalons, hondenverenigingen en fokkers opgelet!

Ik kom graag met mijn mobiele fotostudio naar jou toe en zet graag de dieren van je klanten mooi op de foto. Heb je ruimte (ong. 3x3 meter heb ik nodig) en wil je een extra’tje voor je klanten/leden, laat het weten. Het kost je niets, zelfs krijg je van mij een MINI fotoshoot van je lieve dier cadeau.

Naderend afscheid van een huisdier

Leg de herinnering vast: nu het nog kan en zorg er voor dat het op z’n mooist gebeurt!

Er is slechts één advies in deze dat ik geven kan: zorg dat er mooie laatste foto’s gemaakt worden. Twijfel er niet te lang over als je het ziet aankomen dat je maatje er straks niet meer zal zijn. Het blijkt later van onschatbare waarde te zijn om gedaan te hebben! Te vaak heb ik het al mee gemaakt dat het uitstellen te lang duurde. Zó ontzettend jammer. Want je kunt het naderhand niet meer doen en niets helpt zo sterk om de herinnering levend te houden als hem weer kunnen zien op een foto waar hij op staat zoals je hem altijd hebt gekend. En weinig anders geeft zo’n sterke troost. De foto’s zullen je daarbij helpen want het geeft het beeld weer zoals hij/zij was.

Je geliefde huisdier heeft niet lang meer te leven, je moet afscheid gaan nemen.

Ook al is het de juiste beslissing om ‘m niet langer te laten lijden: verdriet en moeite blijft er. Je wilt hem niet missen, je houdt van hem en wilt ‘m het liefste bij je houden. Dat kan niet, maar wel is het mogelijk om mooie, laatste foto’s te laten maken.

Om de herinnering vast te houden. Zoals hij nu is. Want foto’s helpen in het verdriet: een foto houdt de herinnering levend, zo blijft hij een beetje bij je.  

Twijfel niet: dan kan ik komen:

bij u thuis

bij de dierenarts

naar de stal

mee naar buiten voor nog één keer…: naar de park, naar het bos. Precies dáárheen waar je hem het gelukkigst hebt gezien.

Of u komt samen naar de studio.

De herinnering voor altijd vastgelegd.

“..een tedere zoen, nog eens liefdevol aaien, bedankt voor je trouw..”