CAKE SMASH FOTOSHOOT MET BADSESSIE AAN HET EIND

Is je kindje bijna 1 jaar? Boek een cake smash fotoshoot met badsessie!

Je kindje mag lekker spelen met een taart. Happen, smeren, kneden, plukken, het mag allemaal! Ondertussen tovert hij/zij de meest ondeugende, onderzoekende en lachende gezichten tevoorschijn. Aan het eind gaat hij/zij in bad en mag lekker spetteren. Hartstikke leuk als herinnering, en ook leuk om als uitnodiging te versturen voor de 1e verjaardag.

Een Cake Smash Shoot wordt dus gedaan ter ere van de 1e of 2e verjaardag van je kindje. De shoot op zich is al een feest! In een feestelijke setting worden er foto's gemaakt van jouw (bijna) jarige job met op de achtergrond slingers en natuurlijk de taart als hoogtepunt!

Meestal vindt de afspraak plaats rond de 10-10,5 maanden. Plan deze afspraak rond de 10-10,5 maand, zodat je op tijd bent met de uitnodigingen :-)

CAKESMASH SHOOT MET OF ZONDER BADSESSIE

Voor de Cake Smash Shoot kom je naar de studio. Je maakt van te voren een keuze welke achtergrond setting we gaan gebruiken bij de cakesmash/badsessie en je kan ook de kleur van de taart kiezen en de thema van de shoot. Denk alvast even na over welke kleren je je kindje aan wil trekken. Je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Een toefje crème hier en daar, alles kan en alles mag! Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto's gemaakt ter herinnering aan deze mijlpaal in het leven van je kind. De Cake smash wordt dan afgesloten, indien gewenst, met een leuke badsessie.

Het is ook mogelijk bij de smashcake een tutu jurkje of rokje met kettinkjes te huren bij Fotostudio Szilvia. Dan hoef je geen eigen kleding mee te nemen. Kosten hiervan zijn 10 euro.

COMBI SHOOT SITTER SESSIE/CAKESMASH/BADSESSIE

Wat ook super leuk is, een COMBI SHOOT SITTER SESSIE / CAKESMASH EN BADSESSIE. Als je hiervoor kiest, dan maken we eerst leuke fotos van je kindje zonder de taart met verschillende achtergronden/settings. Je kan kiezen uit heel veel achtergronden en leuke tutu jurkjes en voor de stoere jongetjes een newsboy pakje. Eigen kleding uiteraard ook mogelijk. In de studio zijn diverse accessoires, haarbandjes, jurken, voor de binkies hoeden, barets, bretels, stropdassen enz. aanwezig en telkens worden ze uitgebreid. Er is een stoere antieke trapauto in de studio, oude telefoons en nog veel meer. Je maakt van te voren een keuze uit 1-2 achtergronden welke we gaan gebruiken tijdens de sitter gedeelte. Je kindje mag ook omkleden. Ik ga je kindje in diverse poses fotograferen en daarna doen we de cakesmash shoot met badsessie.

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN! KIES EEN ACHTERGROND NAAR KEUZE VOOR DE CAKESMASH SHOOT EN/OF DE SITTER SHOOT.


Tijdens de corona crisis doen we aangepaste shoots, rekening houdend met de voorwaarden van het RIVM

  • Met gepaste afstand 1.5 meter
  • Alle achtergronden/settings worden van te voren zo klaar gezet, dat er voldoende afstand bewaard kan worden.
  • Na elke shoot wordt alles gedesinfecteerd
  • Omdat de studio ruim opgezet is, het dragen van een mondkapje niet nodig. ;-) Indien gewenst, kan het uiteraard.


Hier zie je de cakesmash thema's voor de meiden:

Hier zie je de cakesmash thema's voor de jongens:

Hier zie je de badsessie thema's:

Hier zie je de sitter shoot thema's voor de meiden. Deze shoot kan in combinatie met de cakesmash. Dan hoef je maar 1x naar de studio en heb je 2 complete shoots van je kindje:

Hier zie je de sitter shoot thema's voor de jongens. Deze shoot kan in combinatie met de cakesmash. Dan hoef je maar 1x naar de studio en heb je 2 complete shoots van je kindje:

Hier zie je de mogelijkheden voor de cake smash (combi) shoot in ART/RETRO STYLE. Deze fotobewerkingen (of sortgelijke) worden per foto toegepast.

Hier zie je de mogelijkheden voor de achtergronden bij de sitter sessie