Model / Love shoot

Model fotoshoot

Heb je er altijd al gedroomd dat jij een model zou zijn? Heb je er altijd al gedroomd dat jij in de spotlights zou staan? Vandaag kan jij het fotomodel zijn waarvan je droomde. Omdat bij Fototstudio Szilvia iedereen een model kan zijn. Ook jij, juist jij! Wat is er leuker om nu en later supermooie en professionele foto’s te hebben. Voor op je Facebook pagina, je website, je blog of als foto aan de muur. Ik fotografeer verschillende pozes van jou, foto’s waar je helemaal opstaat en supermooie foto’s van alleen je gezicht. Je kunt ook verschillende kledingsetjes meenemen. Vandaag sta je in de spotlights, vandaag  ben je een model. Ook is het leuk om samen met je beste vriend/vriendin een fotoshoot te doen!

Tip: geef een model fotoshoot aan je vriend of vriendin, aan je dochter, zoon of je kleinkind. Fotostudio Szilvia legt de mooiste momenten vast in prachtig beelden.

Naast de studio zijn er prachtige locaties voor een Model/ Love shoot. In het bos, op het strand, in een veld of een plek die voor jullie heel speciaal is.  

KLIK OP DE FOTO VOOR NOG MEER!

Love shoot

Fotostudio Szilvia legt de echte liefde vast tussen jullie tijdens een love shoot. Ben je ‘in Love’? laat dan een fotoshoot maken in de studio of op locatie. Een Love shoot is een leuke manier om de liefde tussen jullie te vieren. In een ongedwongen fotosessie, samen genieten en plezier hebben. Er worden bijzondere foto’s gemaakt, ‘om verliefd op te worden’.

KLIK OP DE FOTO VOOR NOG MEER!


KLIK OP DE FOTO VOOR NOG MEER!