Mooie, betaalbare fotografie van mens en dier. Met altijd extra's!

Een naderend afscheid van een huisdier

Naderend afscheid van een huisdier

Leg de herinnering vast: nu het nog kan en zorg er voor dat het op z’n mooist gebeurt!

Er is slechts één advies in deze dat ik geven kan: zorg dat er mooie laatste foto’s gemaakt worden. Twijfel er niet te lang over als je het ziet aankomen dat je maatje er straks niet meer zal zijn. Het blijkt later van onschatbare waarde te zijn om gedaan te hebben! Te vaak heb ik het al mee gemaakt dat het uitstellen te lang duurde. Zó ontzettend jammer. Want je kunt het naderhand niet meer doen en niets helpt zo sterk om de herinnering levend te houden als hem weer kunnen zien op een foto waar hij op staat zoals je hem altijd hebt gekend. En weinig anders geeft zo’n sterke troost. De foto’s zullen je daarbij helpen want het geeft het beeld weer zoals hij/zij was.

Je geliefde huisdier heeft niet lang meer te leven, je moet afscheid gaan nemen.

Ook al is het de juiste beslissing om ‘m niet langer te laten lijden: verdriet en moeite blijft er. Je wilt hem niet missen, je houdt van hem en wilt ‘m het liefste bij je houden. Dat kan niet, maar wel is het mogelijk om mooie, laatste foto’s te laten maken.


   

Om de herinnering vast te houden. Zoals hij nu is. Want foto’s helpen in het verdriet: een foto houdt de herinnering levend, zo blijft hij een beetje bij je. 

Twijfel niet: dan kan ik komen:

  • bij u thuis
  • bij de dierenarts
  • naar de stal
  • mee naar buiten voor nog één keer…: naar de park, naar het bos. Precies dáárheen waar je hem het gelukkigst hebt gezien.
  • Of u komt samen naar de studio.

De herinnering voor altijd vastgelegd.

“..een tedere zoen, nog eens liefdevol aaien, bedankt voor je trouw..”