Mooie, betaalbare fotografie van mens en dier. Met altijd extra's!

Zwangerschapsfotografie

Bolle Buik - Zwangerschapsshoot

NIEUW BIJ FOTOSTUDIO SZILVIA. EEN BOLLE BUIK FOTOSHOOT IN ART STYLE.

Wat een (hopelijk) wondermooie periode in je leven, er groeit een klein mensje in jouw buik! Het blijft toch elke keer weer een wonder om te zien hoe dit gaat en zich - als vanzelf - ontwikkelt!

Je lichaam verandert enorm in je zwangerschap en je glimt van trots. Een zwangere krijgt vanzelf een ontzettend mooie uitstraling en straalt letterlijk.

Wat zou het dan mooi zijn om dit op de gevoelige plaat vast te leggen om je dit voor altijd te herinneren!

Dit kan bij Fotostudio Szilvia middels een Bolle Buik shoot, oftwel een zwangerschapsfotoshoot.

Je zwangere buik staat centraal tijdens deze shoot, er worden foto's gemaakt in verschillende poses met eventueel verschillende kledingsetjes die je zelf meeneemt. Uiteraard zijn foto's met de buik bloot of in ondergoed ook mogelijk. Fotostudio Szilvia beschikt verder over enkele mooie zwangerschapsjurken en diverse accessoires.

Samen met je partner of andere kindjes op de foto is uiteraard ook geen probleem! Hiervoor bedenken we ook leuke en creatieve poses tijdens de shoot!

Je kunt de shoot het beste doen tussen 32 en 36 weken (ben je zwanger van een meerling dan kan het ook eerder, tussen de 25-30 weken ). Neem hiervoor tijdig contact op!

Een andere unieke mogelijkheid is het opvolgen van de zwangerschap! Elke maand van de zwangerschap (vanaf 4 maanden) maken we één foto van jou en je zwangere buik in dezelfde pose en dezelfde kleding (max. 1/2 uur), zodat je uiteindelijk een rijtje vergelijkbare foto's krijgt waarop je je buik 'ziet' groeien. Vervolgens maken we nog één foto als de baby geboren is in dezelfde pose en kleding met je baby op/tegen je buik (dit laatste is eventueel te combineren met een newbornshoot als je deze doet). Deze unieke mogelijkheid kost €85,-. Je krijgt hiervoor uiteindelijk dus 7 foto's (4, 5, 6, 7, 8, 9 maanden zwanger en 1 met baby). Deze foto's krijg je digitaal in hoge resolutie in kleur en zwart-wit. Uiteindelijk ontvang je dus 14 HR digitale bestanden.

Geef duidelijk aan dat het om een 'opvolging' van de zwangerschap gaat wanneer je dit laatste wenst.

Het is ook leuk om een geboortekaartje te laten ontwerpen met de foto's van de zwangerschapsshoot! Kijk voor de prijs hiervan bij Tarieven - Newborn of neem contact op.

Een zwangerschapsshoot is ook mogelijk op locatie! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie buitenlocatie. Dit heet dan ook een Fotoshoot op locatie (zie inhoud fotoshoots voor alles dat inclusief is en bij investering voor de prijzen!)

Kies je voor de zwangerschapsshoot Mini in de studio? Dan kun je 1 achtergrond kiezen (wit, zwart of grijs). Stem hier dan ook je kledingkeuze op af.

Enkele tips voor een mooie zwangerschapsshoot:

  • Oriënteer je alvast op het soort fotos dat je graag van je zelf zou willen hebben. Kijk hiervoor van tevoren rond op mijn site, pinterest of google eens rond.
  • Kom je voorbeelden tegen van fotos die je prachtig vind, email ze naar mij.
  • Draag voorafgaande aan de shoot geen strak zittende kleding, zoals sokken, bh, strakke broek of jeans. Strak zittende kleding in sieraden kunnen strepen achterlaten die niet zo mooi zijn op de foto.
  • Het is niet prettig als je je aandacht moet verdelen tussen de shoot en kleine kinderen die aandacht vragen. Zorg dat er iemand is die op de kinderen kan letten thuis tijdens de shoot. Je kunt je dan rustig op de shoot concentreren.
  • Denk alvast na over de kleding die je aan wilt op de foto. In de studio heb ik meerdere jurken die speciaal gemaakt zijn voor de shoots. Transparante stoffen, sjaals, kanten tops slips zomerjurken kunnen een mooi effect geven.

KLIK OP DE FOTO'S VOOR MEER!

Inhoud Bolle Buik/Zwangerschap Mini

De ca. 1/2 uur durende fotoshoot voor max. 3 personen (de baby in de buik mag gelukkig nog 'gratis' mee en telt niet mee bij de 3 personenregel)

Witte achtergrond en eigen kleding

Professionele nabewerking van de geselecteerde foto's in kleur en zwart-wit

10 HR digitale bestanden uitzoeken na de shoot via een scherm, verstuurd via wetransfer (met logo voor FB en zonder logo voor afdrukken)

Kosten: Zwangerschap Mini                    € 80,-


Inhoud Bolle Buik/Zwangerschap Maxi

De ca. 1-1,5 uur of langer durende fotoshoot voor max. 4 personen

Accessoires om te gebruiken tijdens de shoot.

Meerdere achtergronden mogelijk

Professionele nabewerking van de foto's in kleur en zwart-wit

Alle nabewerkte foto's (50 + HR digitale bestanden), verstuurd via wetransfer (met logo voor FB en zonder logo voor afdrukken)

  • Art/retro/vintage style bewerkingen 15 euro extra (5 foto's worden extra bewerkt in art/retro/vintage style)
  • Zo trots als jij bent op jouw foto’s, zo trots ben ik op mijn werk. Ik vind het daarom erg leuk als ik mijn werk op social media mag delen met anderen. Indien je toestemming geeft, als bedankje ontvang je 5 art/retro/vintage style bewerkingen van mij gratis.

Kosten: Zwangerschap Maxi € 120,-


Inhoud Bolle buik naar Baby abonnement

De ca. een kwartier durende fotoshoot per keer, voor max. 1 persoon

Accessoires om te gebruiken tijdens de shoot

1 achtergrond mogelijk

Met 4, 5, 6, 7, 8, 9 maanden en na de geboorte een foto

Professionele nabewerking van de foto's in kleur en zwart-wit

Totaal 14 foto's (7 kleur en 7 zwart/wit) HR digitale bestanden, verstuurd via wetransfer (met logo voor FB en zonder logo voor afdrukken)

Kosten: Bolle buik naar Baby abo   € 85,-Combi pakket Bolle buik maxi en Newborn fotoreportage

Bolle buik fotoshoot maxi: De ca. een uur durende fotoshoot in de studio, Zoals hierboven beschreven.

Newborn shoot gold in de studio: zoals bij de newborn shoot beschreven

Professionele nabewerking (kleur, contrast, oneffenheden) van de foto's in kleur en sommige foto's in zwart-wit. Retoucheren van de babyhuid is niet inbegrepen. Uiteraard is dat mogelijk tegen meerprijs, deze nader te bepalen, afhankelijk hoeveel tijd dat kost.

10 % korting op de newborn shoot gold in de studio  


Huisdier ook op de foto: € 15,00 extra per huisdier

Kosten: Ballypaint Informeer naar de mogelijkheden