Mooie, betaalbare fotografie van mens en dier. Met altijd extra's!

Newborn fotografie

Informatie Newbornfotografie

"Een prachtige herinnering aan die allereerste super speciale dagen met jullie wondertje, een moment om nooit meer te vergeten" 

Bij een newbornfotografie wordt je baby slapend in verschillende houdingen gefotografeerd. Dit kan heel puur, de baby naakt of in een luier/broekje en verder niets, maar je kunt ook gebruik maken van verschillende mutsjes en mandjes etc. Fotostudio Szilvia heeft inmiddels vele accessoires en de verzameling  blijft groeien.

De fotosessie kan het beste plaatsvinden tussen de 3e en de 12e dag na de geboorte, maar zeker binnen circa 2 weken na de geboorte. Dit omdat een baby dan nog veel slaapt en zich lekker 'opkrult' zoals hij of zij in de baarmoeder ook deed. Ook zijn de bekende babypuistjes dan vaak nog niet aanwezig. Terwijl ze heerlijk liggen te dromen, worden de mooiste foto’s gemaakt. 

Waar vindt de shoot plaats:

Voor een newbornsessie kun je terecht in mijn studio. Ik zorg ervoor dat de studio aangenaam warm is voor je kindje en dat alle benodigde spullen bij de hand zijn. In de studio heb ik heel veel accessoires die ik gebruik tijdens de shoot. Mama en papa kan in alle rust genieten van de sessie. Heerlijk om zo een tijdje naar je baby te kunnen kijken en je elke keer weer te verwonderen!

Een newbornsessie kan ook bij je thuis. Dit is soms wel zo prettig als je zelf nog niet helemaal fit bent of nog niet zo goed ter been bent na de bevalling. Ik neem dan verschillende spullen mee, zoals mutsjes, haarbandjes, dekens en andere accessoires. De foto’s worden gemaakt met gebruik van daglicht of flits. Bij een newborn shoot bij je thuis komen extra kosten bij. 

Ik gebruik tijdens de newborn shoot diverse achtergronden naar keuze. Een witte doek (beanbag) is standaard. Daarnaast kies je van te voren 2 mooie achtergronden, die ik klaar zet en wordt deze tijdens de shoot gebruikt. De keuze achtergronden tref je hieronder, evenals de portfolio van mijn newborn fotografie. 

Willen jullie ook op de foto, of broer, zus met de baby, dan wil ik dat van te voren weten, want dan beginnen we daarmee. Dan komen er extra kosten erbij. Ik zal dan een grote witte achtergrond gebruiken en flitsers. Zie verdere toelichting. 

KLIK OP DE FOTO'S VOOR MEER. TIJDELIJK GRATIS NEWBORN ART STYLE BEWERKINGEN!
  

Hieronder zie je nog meer foto's van mijn newborn fotografie. 

Tips:

Trek iets aan waarin je het niet te warm krijgt en neem evt. extra kleding voor jezelf mee (mocht de baby naakt zijn, een 'ongelukje' zit in een klein hoekje!)

Wanneer je zelf graag een aantal foto's wil hebben samen met de baby dan is dit ook mogelijk. Vaak is het dan het mooist om witte of zwarte (afhankelijk welke setting je het mooist vindt, donker of licht) kleding te dragen, voor papa gewoon een simpel shirt en voor mama is een strapless top of een top met spaghettibandjes vaak heel mooi. Twijfel je hierover, neem dan gewoon een aantal shirts/tops mee en dan kijken we samen wat het beste is.

Tijdens de newbornsessie heeft de baby wel de hoofdrol, er zullen dus voornamelijk foto's van hem/haar gemaakt worden.

Het is belangrijk dat de baby goed slaapt als we met de sessie beginnen, dit zodat de baby in allerlei verschillende houdingen kan worden gelegd op het poseerkussen zonder dat hij/zij hier hinder van ondervindt. Om dit te bereiken kun je het beste proberen de baby voor de shoot wakker te houden en hem of haar eventueel van tevoren in badje of de tummy tub te doen. Daarnaast is het handig om net van tevoren een goede voeding te geven. Dit laatste kan uiteraard ook in de studio gebeuren. 

Trek je baby van tevoren makkelijke kleertjes aan die niet strak zitten en maak de luier slechts losjes vast. Hiermee voorkomen we dat je baby strepen op z'n lijfje krijgt van kleding/luier en zo hoeven we ook niet teveel te 'pesten' met uitkleden. Het is handig om een omslagdoek mee te nemen. 

Ook kun je accessoires zoals mutjes, dekentjes, knuffels etc. meenemen als je deze wil gebruiken tijdens de shoot, dit is echter geen vereiste daar er in de studio meer dan voldoende leuke dekentjes en mutsjes etc aanwezig zijn. Ook zijn er leuke kledingsetjes (broekjes met mutsjes/haarbandjes bijvoorbeeld) en mooie wraps (doeken om je baby mee in te bakeren of bedekken)  en snuggle sacks (soort 'coconnetje') voor als je het leuker vindt als de kleine wat meer bedekt is op de foto's.

Om de rust te bewaren vraag ik om niet meer dan 2 personen aanwezig te laten zijn bij de newbornshoot. Uiteraard kunnen grote broers/zussen er wel bij zijn om ook een paar foto's samen te maken, wellicht is het dan handig om voor hem/haar iets mee te nemen waarmee hij/zij zich een aantal uren kan vermaken of om iemand te regelen die de broer/zus op kan halen als de foto's samen gemaakt zijn.

De fotosessie duurt ongeveer 2 tot 3 uur, dit omdat we tussendoor uiteraard de tijd nemen om de baby te voeden, te verschonen of gewoon om even te knuffelen zodat hij of zij weer lekker in slaap kan vallen. De baby is de baas en leidt onze fotosessie! Uiteraard mag mama en papa ook op de foto met de baby. 

Omdat ik de veiligheid van de baby heel belangrijk vind kan ik niet altijd alle poses garanderen, dit verschilt per sessie en bekijken we ter plekke. Veiligheid van jullie wondertje staat voorop! Uiteraard probeer ik wel altijd rekening te houden met jullie wensen, dus geef het gerust aan als je iets gezien hebt dat je erg leuk vindt. 

Wat neem je mee naar een newbornshoot?

- voldoende voeding (ook als je denkt dat je baby misschien geen voeding nodig heeft tussendoor! Eten kan soms HET wondermiddel zijn om je baby weer lekker te laten slapen wanneer hij/zij midden in de shoot wakker wordt en niet meer wil slapen) Warm water is aanwezig, geen magnetron

- voldoende luiers

- billendoekjes

- een spuugdoekje

- 2 omslagdoeken voor de baby

- een speen als je die hebt, ook als je het nog niet gebruikt

- evt. accessoires die je wil gebruiken

- kleding voor jezelf als je mee op de foto gaat

- alles wat je anders ook mee zou nemen als je de deur uit gaat met je baby

KLIK OP DE FOTO VOOR NOG MEER!

Inhoud Newbornshoot TIJDELIJK GRATIS ART STYLE BEWERKINGEN TWV 35 EURO!

De ca. 2 uur durende fotoshoot van de baby in de studio met diverse newborn achtergrondkleuren in verschillende pozes (beanbag en 2 extra achtergrond keuze)

Vele accessoires om te gebruiken tijdens de shoot

Professionele nabewerking (kleur, contrast, oneffenheden) van de foto's in kleur en sommige foto's in zwart-wit. Retoucheren van de babyhuid is niet inbegrepen. Uiteraard is dat mogelijk tegen meerprijs, deze nader te bepalen, afhankelijk hoeveel tijd dat kost.

Alle nabewerkte foto's (gemiddeld 50+ HR digitale bestanden of meer), verstuurd via wetransfer (met logo voor FB en zonder logo voor afdrukken)

Kosten: Newborn shoot € 160,-   

Samen met de baby op de foto, of broers en zussen ook op de foto met de baby. Dan gebruik ik een grotere achtergrond (zwart of wit en/of beige) en er zal worden geflitst. Hiervoor reken ik 15 euro extra.


Inhoud Newbornshoot bij je thuis TIJDELIJK GRATIS ART STYLE BEWERKINGEN twv 35 euro!

De ca. 2 uur durende fotoshoot van de baby bij jullie thuis

De prijs is inclusief opzetkosten studio bij je thuis en excl. reiskosten (25 cent/km)

Vele accessoires om te gebruiken tijdens de shoot

Professionele nabewerking (kleur, contrast, oneffenheden) van de foto's in kleur en sommige foto's in zwart-wit. Retoucheren van de babyhuid is niet inbegrepen. Uiteraard is dat mogelijk tegen meerprijs, deze nader te bepalen, afhankelijk hoeveel tijd dat kost.

Alle nabewerkte foto's (gemiddeld 50+ HR digitale bestanden), verstuurd via wetransfer (met logo voor FB en zonder logo voor afdrukken)

Kosten: Newborn Maxi bij je thuis € 200,- Excl. reiskosten 25 cent/km  


Inhoud geboortekaartje fotoshoot

De ca. half uur durende fotoshoot in de studio voor enkele fotos tbv het geboortekaartje

Er worden enkele foto's gemaakt voor op het geboortekaartje, deze foto's ontvang je digitaal

Kosten Geboortekaartjesshoot                                             € 80,-


Combi pakket Bolle buik maxi en Newborn fotoreportage

Bolle buik fotoshoot maxi incl. art style bewerkingen: De ca. een uur durende fotoshoot in de studio, incl. 50+ mooie bewerkte foto's zoals bij de shoot beschreven

Newborn fotografie: De ca. 2 uur durende fotoshoot van de baby in de studio of op locatie, met diverse newborn achtergrondkleuren in verschillende pozes (beanbag en 2 extra achtergrond keuze) zoals bij de newborn shoot beschreven

Professionele nabewerking (kleur, contrast, oneffenheden) van de foto's in kleur en sommige foto's in zwart-wit. Retoucheren van de babyhuid is niet inbegrepen. Uiteraard is dat mogelijk tegen meerprijs, deze nader te bepalen, afhankelijk hoeveel tijd dat kost.

Kosten:

Combi pakket Bolle buik maxi en Newborn fotoshoot 10 % korting op de newborn fotoshoot


Huisdier ook op de foto: € 15,00 extra per huisdier