Mooie, betaalbare fotografie van mens en dier. Met altijd extra's!

Huisdierenfotografie

De Dierenfotografie van “Fotostudio Szilvia” 

Dierenfotografie: zó leuk om te doen!

Of je nu schattige katten/poezen, kitten, lieve konijntje, paard of trouwe viervoeters hebt, jij wilt graag een mooie herinnering. Met speeltje of juist zoals ze zijn of samen met hun baasjes. Dat kan bij fotostudio Szilvia.

Dieren ontroeren ons, we houden veel van ze. We houden graag de herinnering sterk aan hen waar we van houden.

Goede foto’s helpen daarbij: één moment wordt voor altijd vastgelegd en zullen we daardoor altijd in onze herinnering blijvend met ons mee kunnen dragen.

Dieren zijn lastige ‘fotomodellen': ze laten zich niet zo makkelijk sturen (heel gehoorzame honden uitgezonderd :-) ). Een leuke uitdaging om de aandacht te vangen. Of ervoor te zorgen juist niet op te vallen, om ze ongestoord, in hun ‘eigen element’ vast te leggen!

Dus… veel tijd, rust, geduld

Voor elk dier (én elke mens). Met technische kennis én heel veel plezier, zorg ik er voor dat je dier mooi op de foto komt. Zó, dat je zegt:

 ‘Ja, dat is precies zoals ie is!’ 

Dierenfotografie is mijn passie. Je kan bij mij terecht voor diverse dierenreportages zoals:

·        Dierfotografie in de studio

·        Puppyfotoshoot in de studio

·        Kind & dier

·        Baasje/vrouwtje met dier

·        Dierfotografie bij je thuis in de vertrouwende omgeving

·        Dierfotografie buiten op locatie: ergens in de natuur, park, bos etc.

·        Dierfotografie bij dierenartsen, hondentrimsalons, dierenzaken en tuincentra

·        Nestfotografie bij de fokker en/of terugkomdag voor jonge honden bij de fokker

·        De senior: Herinneringsfoto’s bij naderend afscheid


Dieren fotoshoot in de studio

Het ene dier doet het beter in de rustige prikkelarme omgeving van de studio, het andere dier is beter op z’n plek in een omgeving op locatie.

Elke vorm van fotografie heeft zijn eigen charme, het is ook maar net waar je van houdt: kijk hiervoor rustig rond tussen de verschillende mogelijkheden en de daarbij getoonde voorbeelden. Raadpleeg zeker mijn portfolio dierenfotografie met talloze voorbeelden.

Dieren fotoshoot op locatie

De één houdt van foto’s gemaakt in de studio, de ander geniet meer van foto’s waarop zijn dier meer in de eigen of natuurlijke omgeving te zien is en waar die omgeving in de foto een woordje meespreekt. Een eigen locatie, in het park, de bossen, of misschien bij jullie thuis?

Omdat het zo leuk is om een keer te doen: de ervaring leert dat het meestal hele leuke uurtjes worden en het heel andere mooie foto’s oplevert. Heel bewust fotografeer ik dan vaak met m’n telelens: behalve dat ik dan ‘lekker op afstand’ ben, en het dier minder afgeleid is,  kan de omgeving op een hele bijzondere manier op de afbeelding mee gaan spelen.

Bij slechte weersomstandigheden wordt de afspraak voor die dag (kosteloos) geannuleerd en maken we een nieuwe afspraak.

Een puppy fotoshoot

Een puppy fotoshoot

Zo schattig. Je hebt eindelijk je pup in je armen. Zo schattig, zo klein, heerlijk onnozel. Je kan uren naar hem/haar kijken. Maar oh zo snel worden ze groot! Voordat je er erg in hebt, zijn ze 5-6 maanden en ze zijn haast geen puppy meer. Laat het moment mooi vastleggen. Ik heb heel veel mooie, leuke accessoires, waarmee ik de pup graag op de foto zet. Uiteraard worden de accessoires voor de shoot besproken. Wat jullie mooi vinden. Sommige houden van stoere foto’s, een spijkerbroek met een bal, andere vinden een kist met rozen super, of puur zonder iets. Alles kan. Bekijk de uitgebreide portfolio dierenfotografie voor mooie puppyfoto’s.

Het kind en/of baasje met zijn/haar geliefde dier: ontroerend!

Dierenklinieken, trimsalons, hondenverenigingen en fokkers opgelet!

Ik kom graag met mijn mobiele fotostudio naar jou toe en zet graag de dieren van je klanten mooi op de foto. Heb je ruimte (ong. 3x3 meter heb ik nodig) en wil je een extra’tje voor je klanten/leden, laat het weten. Het kost je niets, zelfs krijg je van mij een Inimini fotoshoot van je lieve dier cadeau.  

Naderend afscheid van een huisdier

Naderend afscheid van een huisdier

Leg de herinnering vast: nu het nog kan en zorg er voor dat het op z’n mooist gebeurt!

Er is slechts één advies in deze dat ik geven kan: zorg dat er mooie laatste foto’s gemaakt worden. Twijfel er niet te lang over als je het ziet aankomen dat je maatje er straks niet meer zal zijn. Het blijkt later van onschatbare waarde te zijn om gedaan te hebben! Te vaak heb ik het al mee gemaakt dat het uitstellen te lang duurde. Zó ontzettend jammer. Want je kunt het naderhand niet meer doen en niets helpt zo sterk om de herinnering levend te houden als hem weer kunnen zien op een foto waar hij op staat zoals je hem altijd hebt gekend. En weinig anders geeft zo’n sterke troost. De foto’s zullen je daarbij helpen want het geeft het beeld weer zoals hij/zij was.

Je geliefde huisdier heeft niet lang meer te leven, je moet afscheid gaan nemen.

Ook al is het de juiste beslissing om ‘m niet langer te laten lijden: verdriet en moeite blijft er. Je wilt hem niet missen, je houdt van hem en wilt ‘m het liefste bij je houden. Dat kan niet, maar wel is het mogelijk om mooie, laatste foto’s te laten maken.

Om de herinnering vast te houden. Zoals hij nu is. Want foto’s helpen in het verdriet: een foto houdt de herinnering levend, zo blijft hij een beetje bij je.  

Twijfel niet: dan kan ik komen:

  • bij u thuis
  • bij de dierenarts
  • naar de stal
  • mee naar buiten voor nog één keer…: naar de park, naar het bos. Precies dáárheen waar je hem het gelukkigst hebt gezien.
  • Of u komt samen naar de studio.

De herinnering voor altijd vastgelegd.

“..een tedere zoen, nog eens liefdevol aaien, bedankt voor je trouw..”Inhoud  Dierenshoot IniMini

De ca. een kwartier durende fotoshoot (max. 1 dier) in de studio. Deze shoot is bedoeld als je snel enkele leuke foto’s wilt van je lieve dier, mits hij/zij ook meewerkt ;-). Duurt de shoot langer, dan kunnen we upgraden naar een mini shoot.

1 achtergrond

Professionele nabewerking van de (door de fotograaf) geselecteerde foto's in kleur en zwart-wit 

3 HR digitale bestanden door de fotograaf geselecteerd, verstuurd via wetransfer (met logo voor FB en zonder logo voor afdrukken)

Kosten: Model/Love shoot IniMini                   € 50,- Inhoud  Dierenshoot Mini

De ca. 1/2 uur durende fotoshoot (max. 1 dier) in de studio of op locatie.

Accessoires om te gebruiken tijdens de shoot

Uiteraard kan je samen met je dier op de foto

1 achtergrond

Professionele nabewerking van de (door de fotograaf) geselecteerde foto's in kleur en zwart-wit

10 HR digitale bestanden door de fotograaf geselecteerd, verstuurd via wetransfer (met logo voor FB en zonder logo voor afdrukken)

Kosten: Dierenshoot  Mini                    € 80,-  

 

Inhoud  Dierenshoot Midi

De ca. 1/2 uur durende fotoshoot (max. 2 dieren) in de studio of op locatie.

Accessoires om te gebruiken tijdens de shoot

Uiteraard kan je samen met je dier op de foto

1 achtergrond

Professionele nabewerking van de (door de fotograaf) geselecteerde foto's in kleur en zwart-wit. INCLUSIEF 2 EXTRA BEWERKINGEN, ZOALS ZWART/WIT PROFIELFOTO MET HOND IN KLEUR, VERVAGING EN/OF DIVERSE QUOTES.

20 HR digitale bestanden door de fotograaf geselecteerd, verstuurd via wetransfer (met logo voor FB en zonder logo voor afdrukken)

Kosten: Dierenshoot Midi                    € 100,-  

 

Inhoud Dierenshoot Maxi

De ca. 1 uur durende fotoshoot (max. 2 dieren) in de studio of op locatie.

Accessoires om te gebruiken tijdens de shoot

Uiteraard kan je samen met je dier op de foto

Meerdere achtergronden mogelijk

Professionele nabewerking van de (door de fotograaf) geselecteerde foto's in kleur en zwart-wit. Incl. diverse extra bewerkingen zoals zwart/wit met 1 kleur, vervaging, div.quotes etc. naar wens.

Alle nabewerkte foto’s INCLUSIEF 5 EXTRA BEWERKINGEN, ZOALS ZWART/WIT PROFIELFOTO MET HOND IN KLEUR, VERVAGING EN/OF DIVERSE QUOTES. (rond 40-50 HR digitale bestanden), verstuurd via wetransfer (met logo voor FB en zonder logo voor afdrukken)

Kosten: Dierenshoot Maxi            € 120,00

 

Inhoud Dierenshoot Maxi Plus

De ca. 1,5 uur durende fotoshoot (max. 3 dieren) in de studio of op locatie.

Accessoires om te gebruiken tijdens de shoot

Uiteraard kan je samen met je dier op de foto

Meerdere achtergronden mogelijk

Professionele nabewerking van de (door de fotograaf) geselecteerde foto's in kleur en zwart-wit

Alle nabewerkte foto’s INCLUSIEF 5 EXTRA BEWERKINGEN, ZOALS ZWART/WIT PROFIELFOTO MET HOND IN KLEUR, VERVAGING EN/OF DIVERSE QUOTES. (rond 60-70 HR digitale bestanden), verstuurd via wetransfer (met logo voor FB en zonder logo voor afdrukken)

Kosten: Dierenshoot Maxi Plus                  € 150,00
 

Inhoud Dierenshoot Nest of meer dan 3 dieren

De ca. 1,5 uur durende fotoshoot van alle pups in de studio of op locatie.

Accessoires om te gebruiken tijdens de shoot

Uiteraard kan je samen met je dier op de foto

Meerdere achtergronden mogelijk

Professionele nabewerking van de (door de fotograaf) geselecteerde foto's in kleur en zwart-wit

Alle nabewerkte foto's INCLUSIEF 5 EXTRA BEWERKINGEN, ZOALS ZWART/WIT PROFIELFOTO MET HOND IN KLEUR, VERVAGING EN/OF DIVERSE QUOTES. (rond 60-70 HR digitale bestanden), verstuurd via wetransfer (met logo voor FB en zonder logo voor afdrukken)

Kosten: Dierenshoot Nest                   € 180,00

 

Kies je een IniMini, Mini of Midi shoot, maar wil alsnog graag extra bewerkte foto’s met quotes, dan vraag ik € 10,00 per bewerkte foto (dit vanwege het extra werk en tijd)

 

Extra kosten bij Fotoshoot op locatie (bij je thuis):     € 25,00 plus reiskosten

 

Heb je wensen, vragen of wil je een fotoshoot, neem zeker contact op!