Mooie, betaalbare fotografie van mens en dier. Met altijd extra's!

FROZEN FOTOSHOOT

Ontzettend leuk, samen met Elsa en Anna op de foto gaan, toveren, knuffelen met Olaf, daar droomt toch ieder meisje van. Een keer Princes te zijn in een mooi jurkje van Elsa.

Een prinsessen shoot combi is ook mogelijk met een mooie tutu jurkje van de studio of eigen jurkje en passende achtergrond. Laat de meiden nu genieten van deze geweldige fotoshoot samen met Elsa en Anna uit de magische bevroren Disney Film Frozen! Er staat een mooie Frozen achtergrond klaar met Anna en Elsa, diverse soorten en maten jurkjes in de studio van 2 tot 7 jaar, kroontjes en kan uiteraard geknuffeld worden met OLAF. Neem de vriendinnetjes maar mee, dan hebben de meisjes een leuke uitje meteen.

Frozen shoot voor 1 kind

  • Frozen shoot incl. 5 foto’s kost 50 euro
  • Frozen shoot incl. 15 foto’s kost 80 euro
  • Combi shoot Frozen en tutu/meisjes shoot met mooie achtergronden, totaal 10 foto’s kost 80 euro
  • Extra foto digitaal 5 euro per stuk

Feestje/Vriendinnenshoot

 Op zoek naar een origineel kinderfeestje voor je dochter of zoon? Dat kan bij Fotostudio Szilvia. Vriendinnenshoots zijn ook mogelijk. 


Minimum aantal deelname zijn 4 personen. 
Ook mogelijk op woensdag, vrijdag, zaterdag, zondag en in de schoolvakanties.

De fotoshoot feestjes zijn leuk voor kinderen vanaf 6 tot 12 jaar. Vanaf 13 jaar is er de vriendinnenshoot. 

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1,5 uur, afhankelijk van de wensen. 

De shoot bestaat uit 3 delen.

1e deel: de kinderen gaan met hun kleding die ze aanhebben, gezamenlijk op de shoot en daarna ook individueel. (samen met een vriendin mag uiteraard ook)

2e deel: de kinderen worden opgemaakt door de ouders/begeleiding en zullen er wat glamour foto's geschoten van ze, zowel als groep als individueel. (samen met een vriendin mag uiteraard ook)

3e deel: de kinderen kunnen dan alles aantrekken, zo gek doen als ze willen, met carneval materiaal, gekke hoeden, pruiken, brillen, wat je maar kan bedenken. Deze worden ook vastgelegd als groep en individueel. (samen met een vriendin mag uiteraard ook)


In mijn studio is er een ruime keuze van verschillende achtergronden en ook mogelijk om tijdens de shoot om te kleden. Laat de kinderen hun favoriete kledingsetjes meenemen. Een mooie glitterjurk, trouwjurk, cowboypak voor jongens, hoeden, pruiken, accessoires, alles is welkom. In de studio is ook e.e.a. aanwezig. Neem ook make-up mee zodat kinderen, indien gewenst, zich kunnen opmaken. Uiteraard zullen er verschillende poses gefotografeerd worden.

Na bewerking zullen de mooiste foto's in het online bestelalbum geplaatst worden. 
De bewerking bestaat uit standaardbewerking, correctie op kleur, contrast en dekking. 
 

Kosten fotoshoot:  € 20,00 per kind incl. 3 groepsfotos en 3 individuele fotos per kind

Kosten extra losse digitale bestanden                         

  • Hoge resolutie, geschikt voor afdrukken op groot formaat, zonder watermerk - prive gebruik   € 5,00 per bestand
  • 15 mooie bewerkte foto's 50 euro per kind