Mooie, betaalbare fotografie van mens en dier. Met altijd extra's!

CAKE SMASH FOTOSHOOT MET BADSESSIE AAN HET EIND

Deze hype is over komen waaien uit Amerika, en o zo leuk. Is je kindje bijna 1 jaar? Boek een cake smash fotoshoot met badsessie!

Je kindje mag lekker spelen met een taart. Happen, smeren, kneden, plukken, het mag allemaal! Ondertussen tovert hij/zij de meest ondeugende, onderzoekende en lachende gezichten tevoorschijn. Aan het eind gaat hij/zij in bad en mag lekker spetteren. Hartstikke leuk als herinnering, en ook leuk om als uitnodiging te versturen voor de 1e verjaardag.

Een Cake Smash Shoot wordt dus gedaan ter ere van de eerste verjaardag van je kindje. De shoot op zich is al een feest! In een feestelijke setting worden er foto's gemaakt van jouw (bijna) jarige job met op de achtergrond slingers en natuurlijk de taart als hoogtepunt!

Meestal vindt de afspraak plaats rond de 10-10,5 maanden. Plan deze afspraak rond de 10-10,5 maand, zodat je op tijd bent met de uitnodigingen :-) 

Voor de Cake Smash Shoot kom je naar de studio. Je maakt van te voren een keuze welke achtergrond setting we gaan gebruiken bij de cakesmash en je kan ook de kleur van de taart kiezen en de slingers cq decor. Denk alvast even na over welke kleren je je kindje aan wil trekken. Felle kleuren of jeans doen het vaak goed op deze vrolijke foto's. Alleen in een luier of romper is natuurlijk ook mogelijk. Trek je kindje geen kleren met teveel drukke prints aan, meestal is het decor al wat drukker door de taart en de slingers. In de studio zijn diverse accessoires aanwezig. Uiteraard kun je zelf ook nog accessoires zoals een naamslinger of een kroon of iets dergelijks meenemen om te gebruiken tijdens de shoot. Een mooie Giant Cupcake is bij de shoot inbegrepen. Je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Een toefje crème hier en daar, alles kan en alles mag! Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto's gemaakt ter herinnering aan deze mijlpaal in het leven van je kind.  De Cake smash wordt dan afgesloten met een leuke badsessie.

Het is ook mogelijk bij de smashcake een tutu jurkje of rokje met kettinkjes te huren bij Fotostudio Szilvia. Dan hoef je geen eigen kleding mee te nemen. Kosten hiervan zijn 10 euro.  

Cake smash shoot incl. badsessie

  • Cake smash shoot met badsessie incl. 15 foto’s en giant cup cake kost 100 euro
  • Cake smash shoot met badsessie incl. 30 foto’s kost 120 euro (je kan besluiten na de shoot, ik laat de shoot zien op een scherm en jullie mogen de foto’s uitzoeken)
  • Cake smash shoot met badsessie incl. alle mooie foto’s kost 135 euro (je kan besluiten na de shoot)

Wat ook super leuk is, een CAKE SMASH COMBI SHOOT. NU TIJDELIJK GRATIS ART STYLE BEWERKINGEN BIJ DE COMBI SHOOT! KIJK NAAR DE VOORBEELDEN HIERONDER. Als je hiervoor kiest, dan maken we eerst mooie, leuke fotos van je kindje zonder de taart. Je kan kiezen uit diverse achtergronden en leuke tutu jurkjes en de stoere jongetjes worden in hun eigen kleding gefotografeerd. In de studio zijn diverse accessoires, haarbandjes, jurken, voor de binkies hoeden, barets, bretels, stropdassen enz. aanwezig en telkens worden ze uitgebreid. Er is een stoere antieke trapauto in de studio, oude telefoons en nog veel meer.  Je maakt van te voren een keuze uit 2 leuke achtergronden welke we gaan gebruiken tijdens de combi shoot en je kan ook kiezen uit verschillende leuke jurkjes, 2x omkleden. Ik ga je kindje in diverse poses fotograferen en daarna doen we de cakesmash shoot met badsessie.  

Cake smash shoot Combi, tutu/meisjes shoot of stoere binkie shoot incl. badsessie, TIJDELIJK INCLUSIEF ART STYLE / RETRO BEWERKINGEN.

  • Combi shoot cake smash, badsessie en tutu/meisjes shoot of stoere binkie shoot met mooie achtergronden, incl. alle mooie foto’s kost 150 euro (wil ik wel van te voren weten) Keuze van 2 leuke achtergronden en 2x omkleden. Willen jullie meteen enkele gezinsfoto's, dan reken ik 15 euro extra. 

Cake smash shoot zonder badsessie

  • Cake smash shoot incl. 10 foto’s kost 80 euro
  • Cake smash shoot incl. 20 foto’s kost 100 euro (je kan besluiten na de shoot, ik laat de shoot zien op een scherm en jullie mogen de foto’s uitzoeken)
  • Cake smash shoot incl. alle mooie foto’s kost 120 euro (je kan besluiten na de shoot)

KLIK OP DE FOTO VOOR NOG MEER! KIES EEN ACHTERGROND NAAR KEUZE VOOR DE CAKESMASH SHOOT.

Hier zie je de mogelijkheden voor de cake smash (combi) shoot in ART STYLE. Deze fotobewerkingen (of sortgelijke) worden tijdelijk gratis aangeboden als je een CAKESMASH COMBI SHOOT reserveert. Je krijgt dan een groot aantal foto's nog eens extra bewerkt in art/vintage retro stijl. Dat is toch leuk en de prijs blijft dezelfde, 150 euro incl. alle mooie foto's!  KLIK OP DE FOTO VOOR NOG MEER FOTO'S.Je kan hieruit een keuze maken uit diverse achtergronden. Kies 2 achtergronden als je de cakesmash combi shoot reserveert. Deze achtergronden zijn alleen voor de tutu shoot of stoere jongens shoot. Ze zijn niet geschikt voor de cake smash shoot of de badsessie erna omdat ze niet afwasbaar zijn.