Mooie, betaalbare fotografie van mens en dier. Met altijd extra's!

CAKE SMASH FOTOSHOOT MET BADSESSIE AAN HET EIND

Deze hype is over komen waaien uit Amerika, en o zo leuk. Is je kindje bijna 1 jaar? Boek een cake smash fotoshoot met badsessie!

Je kindje mag lekker spelen met een taart. Happen, smeren, kneden, plukken, het mag allemaal! Ondertussen tovert hij/zij de meest ondeugende, onderzoekende en lachende gezichten tevoorschijn. Aan het eind gaat hij/zij in bad en mag lekker spetteren. Hartstikke leuk als herinnering, en ook leuk om als uitnodiging te versturen voor de 1e verjaardag.

Een Cake Smash Shoot wordt dus gedaan ter ere van de 1e of 2e verjaardag van je kindje. De shoot op zich is al een feest! In een feestelijke setting worden er foto's gemaakt van jouw (bijna) jarige job met op de achtergrond slingers en natuurlijk de taart als hoogtepunt!

Meestal vindt de afspraak plaats rond de 10-10,5 maanden. Plan deze afspraak rond de 10-10,5 maand, zodat je op tijd bent met de uitnodigingen :-)

Voor de Cake Smash Shoot kom je naar de studio. Je maakt van te voren een keuze welke achtergrond setting we gaan gebruiken bij de cakesmash en je kan ook de kleur van de taart kiezen en de slingers cq decor. Denk alvast even na over welke kleren je je kindje aan wil trekken. Felle kleuren of jeans doen het vaak goed op deze vrolijke foto's. Alleen in een luier of romper is natuurlijk ook mogelijk. Trek je kindje geen kleren met teveel drukke prints aan, meestal is het decor al wat drukker door de taart en de slingers. In de studio zijn diverse accessoires aanwezig. Uiteraard kun je zelf ook nog accessoires zoals een naamslinger of een kroon of iets dergelijks meenemen om te gebruiken tijdens de shoot. Je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Een toefje crème hier en daar, alles kan en alles mag! Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto's gemaakt ter herinnering aan deze mijlpaal in het leven van je kind. De Cake smash wordt dan afgesloten met een leuke badsessie.

Het is ook mogelijk bij de smashcake een tutu jurkje of rokje met kettinkjes te huren bij Fotostudio Szilvia. Dan hoef je geen eigen kleding mee te nemen. Kosten hiervan zijn 10 euro.

Wat ook super leuk is, een CAKE SMASH COMBI SHOOT MET SITTER SESSIE. Als je hiervoor kiest, dan maken we eerst leuke fotos van je kindje zonder de taart. Je kan kiezen uit diverse achtergronden en leuke tutu jurkjes en voor de stoere jongetjes een newsboy pakje. Eigen kleding uiteraard ook mogelijk. In de studio zijn diverse accessoires, haarbandjes, jurken, voor de binkies hoeden, barets, bretels, stropdassen enz. aanwezig en telkens worden ze uitgebreid. Er is een stoere antieke trapauto in de studio, oude telefoons en nog veel meer. Je maakt van te voren een keuze uit 2 achtergronden welke we gaan gebruiken tijdens de sitter gedeelte. Je kindje mag ook 2x omkleden. Ik ga je kindje in diverse poses fotograferen en daarna doen we de cakesmash shoot met badsessie.

KLIK OP DE FOTO VOOR NOG MEER! KIES EEN ACHTERGROND NAAR KEUZE VOOR DE CAKESMASH SHOOT EN/OF DE SITTER SHOOT.

TARIEVEN CAKESMASH FOTOSHOOT:

Cakesmash shoot zonder badsessie en zonder taart (de taart dien je zelf mee te nemen)

 • 90 euro incl. 10 HD digitale fotobestanden
 • 105 euro incl. 20 HD digitale fotobestanden (je kan besluiten na de shoot, ik laat de shoot zien op een scherm en jullie mogen de foto’s uitzoeken)
 • 125 euro incl. alle mooie HD digitale fotobestanden (ong. 35 bestanden) (je kan besluiten na de shoot)
 • half uur fotoshoot in de studio van de jarige
 • 1 setting met speciale afwasbare vinyl achtergrond en decor naar keuze
 • Art/retro/vintage style bewerkingen 15 euro extra (5 foto's worden extra bewerkt in art/retro/vintage style)
 • Zo trots als jij bent op jouw foto’s, zo trots ben ik op mijn werk. Ik vind het daarom erg leuk als ik mijn werk op social media mag delen met anderen. Indien je toestemming geeft, als bedankje ontvang je 5 art/retro/vintage style bewerkingen van mij gratis.

Cakesmash shoot inclusief taart en badsessie

 • 110 euro incl. 15 HD digitale fotobestanden
 • 125 euro incl. 25 HD digitale fotobestanden (je kan besluiten na de shoot, ik laat de shoot zien op een scherm en jullie mogen de foto’s uitzoeken)
 • 140 euro incl. alle mooie HD digitale fotobestanden (ong. 40-50 bestanden) (je kan ook besluiten na de shoot)
 • 30-45 minuten fotoshoot in de studio van de jarige
 • 2 settings met speciale afwasbare vinyl achtergronden en decors naar keuze
 • Art/retro/vintage style bewerkingen 15 euro extra (5 foto's worden extra bewerkt in art/retro/vintage style)
 • Zo trots als jij bent op jouw foto’s, zo trots ben ik op mijn werk. Ik vind het daarom erg leuk als ik mijn werk op social media mag delen met anderen. Indien je toestemming geeft, als bedankje ontvang je 5 art/retro/vintage style bewerkingen van mij gratis.

Cakesmash combi shoot inclusief taart, badsessie en een leuke sitter shoot van de jarige

 • 165 euro incl. alle mooie HD digitale fotobestanden bewerkt (ong. 70 bestanden)
 • Sitter sessie met witte achtergrond en een leuke achtergrond naar keuze. Per achtergrond doen we 2 verschillende settings
 • Gratis gebruik van de aanwezige jurken/newsboy setjes en diverse accessoires, zoals kaptafeltje, piano, retro trapauto, spiegel en andere leuke accesoires zowel voor jongens als meisjes
 • Cakesmash shoot met speciale decor (kleding tijdens de mashcake shoot dien je zelf meenemen)
 • Badsessie met speciale decor en badje
 • 1 uur fotoshoot in de studio van de jarige
 • Ouders/broer/zus op de foto 15 euro extra (ong. 10 extra bestanden)
 • Art/retro/vintage style bewerkingen 15 euro extra (10 foto's worden extra bewerkt in art/retro/vintage style)
 • Zo trots als jij bent op jouw foto’s, zo trots ben ik op mijn werk. Ik vind het daarom erg leuk als ik mijn werk op social media mag delen met anderen. Indien je toestemming geeft, als bedankje ontvang je 10 art/retro/vintage style bewerkingen van mij gratis.

Hier zie je de mogelijkheden voor de cake smash (combi) shoot in ART/RETRO STYLE. Deze fotobewerkingen (of sortgelijke) worden per foto toegepast. Je krijgt dan ong. 15 foto's nog eens extra bewerkt in art/vintage retro stijl. De prijs voor de art style pakket is 30 euro.


Je kan hieruit een keuze maken uit diverse achtergronden. Kies 2 achtergronden als je de cakesmash combi shoot reserveert. Deze achtergronden zijn alleen voor de sitter shoot. Ze zijn niet geschikt voor de cake smash shoot of de badsessie erna omdat ze niet afwasbaar zijn.