SITTER / BABY FOTOSHOOT

KLIK OP DE FOTO VOOR NOG MEER!

Sitter babyfotoshoot


Een babyshoot is vanaf 3 maanden. Dan kunnen de kleintjes al gericht kijken en lachen vaak naar je.

Kan je kindje zelfstandig zitten, maar nog niet los lopen? Dan is dit het perfecte moment om een Sitter Sessie Babyfotoshoot te boeken! Een Sitter Sessie is vooral geschikt voor kindjes tussen de 7-11 maanden die stevig zelfstandig kunnen zitten en nog niet kunnen lopen, wel op de buik liggen of al heerlijk rondkruipen.

Kinderen veranderen enorm veel het eerste jaar. De newborn shoot is al lang geleden en zal jullie kindje er nu weer heel anders uitzien. Tijd voor een mooie serie wakkere foto's met de ogen open! Ook zal jullie kindje nu bewust naar de camera kijken, lachen om Kiekeboe en misschien zelfs al in de handjes klappen.

Bij een Sitter sessie ligt de focus echt op jullie kindje en niet zozeer op het decor. In deze fase trakteren de baby's je vaak op een stralende lach met de eerste tandjes.

Er zal gebruik worden gemaakt van zachte en lichte materialen, outfits en achtergronden, zodat de kleuren op de foto's mooi rustig en naturel zijn. Ik heb verschillende outfits in de studio liggen maar in eigen kleding mag ook.

Sitters zijn erg leuk om te fotograferen en de foto's zijn juist geschikt voor een mooi canvas in de woonkamer! Waar bij een Cake Smash fotoshoot de aandacht ook naar de feestelijke achtergrond, taart, vlaggetjes en ballonnen gaat, zal bij een Sitter Session alle focus op de puurheid van jullie kindje liggen. Je kan kiezen uit diverse achtergronden en accessoires.

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN.

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN.

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN. HIER ZIE JE DE ACHTERGRONDEN DIE GESCHIKT ZIJN VOOR KLEINE KIDS

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN.

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN.

KLIK OP DE FOTO VOOR MEER VOORBEELDEN.

KLIK OP DE FOTO OM DE GARDEROBE TE ZIEN VOOR BABIES EN SITTERS